Boudoir Shoot, het nieuwe huwelijkscadeau!

Ga je trouwen en wil je je aanstaande man verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Ben je gewoon blij met je lichaam en wil je dat laten vastleggen op de gevoelige plaat? Denk dan eens aan een Boudoir Shoot.

Een Boudoir Shoot is een privé fotoshoot van jou als vrouw in lingerie in een nette en sexy stijl. Eigenlijk is het meer dan dat. Het is een transformatie, een boost voor je zelfvertrouwen en alles wat jou geweldig doet voelen. Dat op een fantastische locatie, waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Het merendeel van mijn klanten zijn geen fotomodel. Het zijn moeders die langs het voetbalveld staan, jonge vrouwen in de bloei van hun leven of echte carrièretijgers. Vrouwen die dit altijd al eens wilden doen en nooit gedurfd hebben. En zelfs wanneer je denkt, ik ben niet fotogeniek, ik draag alleen maar makkelijke kleding of mijn billen zijn te dik. Juist dan is het zo mooi om dit te doen. Je vrouwelijkheid komt weer naar boven, je voelt je weer leven.

Elke vrouw is anders en dus is ook elke Boudoir Shoot is anders. In de shoot benadrukken we jouw mooie rondingen, jouw goede kanten, in je puurste vorm. We maken gebruik van details, lingerie en wellicht hoge hakken. Als fotograaf richt ik me alleen maar op jouw mooiste kant, daarover hoef je je geen zorgen te maken!

Wat is belangrijk bij een Boudoir Shoot?

 • Relax
  We gaan er eerst voor zorgen dat je ontspannen bent. Muziekje erbij, even kletsen, lachen, ruimte
  verkennen en kijken waar en hoe je foto’s wilt laten maken..
 • Accessoires
  Het is gebruikelijk dat je verschillende lingeriesetjes meeneemt. Hoe meer je meeneemt, hoe meer we
  te kiezen hebben. Denk daarbij ook aan hoge hakken, lange (parel)ketting, sjaals, voile, oorbellen,
  panty’s, jarretels en misschien wel een overhemd van je partner…
 • FUN
  Eigenlijk is het allerbelangrijkste dat we lol hebben, dat jij plezier erin hebt om je te laten fotograferen.
  Jij poseert en ik maak de prachtigste foto’s van je, dat is mijn vak. We deleten de foto’s die mislukken
  en jij krijgt enkel foto’s te zien, die jou van je mooiste kant laten zien!

En… lijkt het je wat? Je eigen privé Boudoir Shoot? Neem dan vrijblijvend contact met me op via 0nderstaand contactformulier!

Tot Snel!

Anne Jannes

Boudoirshoot

Mail ons