Brasserie-bar-restaurant SOFA ligt op een gemakkelijk bereikbare plek op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Maastricht. De trendy zaak is gevestigd in een voormalig koetshuis en ligt midden in de natuur op het terrein van Kasteel de Hoogenweerth. Een pittoreske jachthaven met uitzicht op de Sint Pietersberg maakt het romantische gevoel compleet.

Zonovergoten

SOFA is een sfeervolle plek waar het bij mooi weer goed toeven is op het zonovergoten terras. Vanaf de eerste zonnestalen in het voorjaar kan onder de platanen volop worden genoten van het goede leven. Als het weer een beetje tegenzit, kun je je toevlucht nemen tot de bar, waar je het hele jaar door heerlijk kunt loungen.

Verfijnd

SOFA wordt gerund door chef-kok Jeroen Holten en zijn echtgenote Evelyne. Uit de keuken komen verrassende gerechten die zonder meer het predicaat verfijnd verdienen. Tijdens lunchtijd worden ook diverse vers belegde broodjes geserveerd. Voor de borrel zijn er speciale borrelgerechtjes. SOFA beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bekijk de openingstijden van SOFA op smakelijk.nl/maastricht/restaurant/sofa/

Auteur: Demi Janssen