Voor onze bruidsreportage waren we op zoek naar een fotograaf. Ik kende Anne al wel en wist ook al dat ze goed kan fotograferen, maar ik was er nog niet van op de hoogte dat ze ook bruidsreportages doet. Dat werd mij verteld door mijn nichtje, die een goede vriendin van Anne is.

Na een oriënterend gesprek waarin Anne ook voorbeelden heeft laten zien, hebben we besloten om met haar in zee te gaan. Ze is er vol enthousiasme mee aan de slag gegaan.
Ze is een aantal keren komen praten, en heeft daarbij de verschillende opties met ons doorgenomen. We hebben onze wensen goed kenbaar kunnen maken en we hebben duidelijke afspraken gemaakt. Ook hadden we al meteen na het eerste gesprek het vertrouwen dat het goed zou gaan.

Anne praat overigens snel, maar laat je daardoor niet afschrikken smile-emoticon. Ze weet waar ze over praat en snapt hoe fotograferen werkt. Ze stelt zich flexibel op, past haar werkwijze aan aan wensen en locatie(s).

Op de dag van de bruiloft had Anne een assistent bij zich, zodat op twee locaties tegelijkertijd foto’s konden worden gemaakt. Ook voor de assistent niks dan lof, ook hij had een hele professionele instelling en bleek een hele goede keuze te zijn geweest.
Concluderend: een fotoreportage die aan al onze wensen voldoet (en op enkele punten zelfs overtreft) voor een, naar onze mening, concurrerende prijs.

Samen met mijn vriend hebben wij bij Anne onze onderwater-zwangerschapsshoot gedaan. Ik wilde iets bijzonders als aandenken aan onze eerste zwangerschap en wilde dan ook alles behalve de “cliche” foto’s die zovelen al laten maken van hun bolle buik.

Ik zag online een aantal onderwaterfoto’s waarbij ik direct aan Anne moest denken. Zij heeft immers in het verleden al erg mooie opdrachten gedaan met het onderwaterconcept. Hoewel ik al het een en ander heb meegemaakt binnen de fotografiewereld, heb ik nog nooit geposeerd onder water en dat is toch wel een heel andere beleving. Daarbij heeft mijn vriend nog nooit in professionele context geposeerd, dus spannend was het wel!

Wij hebben geen seconde spijt gehad van de keuze om naar Anne te gaan en een toch wat experimentele shoot uit te voeren. We hebben zo genoten van de dag. En met de eerste resultaten dat we al hebben mogen zien zijn we dolblij! Nu is het wachten op onze eigen selectie foto’s, maar ik twijfel er niet aan dat wij weer met glunderende ogen naar het resultaat zullen kijken.

Zo trots als wij zijn dat wij binnenkort onze lieve baby mogen omarmen, dat laten de foto’s ook zeker zien. Met andere woorden: Anne heeft onze wensen en persoonlijke situatie perfect weten te vertalen en om te zetten in prachtig beeld.
Wij kunnen en zullen dan ook iedereen aanraden om bij Anne een (onderwater)fotoshoot te plannen als je een ontzettend bijzondere herinnering wilt vastleggen.

jongens tot 4 jaar

Dit jaar Anne alweer voor de tweede keer gevraagd om foto’s te maken van ons zoontje Allard. Vorig jaar vlak voor zijn eerste verjaardag en nu dus vlak voor zijn tweede verjaardag.

Ook even met het hele gezin voor de lens! Anne zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Allard voelt zich helemaal zichzelf voor de camera en tijdens de shoot kon hij gewoon lekker spelen en dansen.

Anne zet hem echt op de foto zoals hij echt is. Anne kan goed met kinderen omgaan: Allard is helemaal dol op haar: ze kan tijdens de shoot foto’s maken en meedansen tegelijkertijd. Erg knap:).

Het resultaat is weer erg mooi: een mooie herinnering voor later: zijn blik en motoriek zijn mooie gevangen. Bedankt!

Onze bruidsrapportage is prachtig geworden. Anne is een heel professionele meid, die weet waar ze over praat en zelf erg leuke ideeën aandraagt.

Wij zouden haar zeker aanbevelen als je niet een standaard bruidsrapportage wilt.

Blauwe rus

Anne heeft al vaker foto’s voor en van me gemaakt en ik ben er altijd super blij mee! De laatste keer heeft ze onze twee kittens gefotografeerd en ze heeft alle geduld om de perfecte foto’s te krijgen van deze beweeglijke belhamels dus voor foto’s van mens en dier, Anne doet je een plezier!

Anne is een prettige persoonlijkheid en een zeer kundig fotograaf. We werken al jaren met Anne op diverse projecten en voor de zakelijke pasfoto’s. Persoonlijk vind ik mezelf niet fotogeniek en ben dan ook altijd zeer kritisch over mijn zakelijke pasfoto. Over mijn laatste pasfoto ben ik echter super tevreden en dat is een groot compliment aan Anne. Ik beveel Anne dan ook van harte aan.

Mail mij