Dag 1:

Na een rondleiding bij Hoeve Galloupe en inspirerende presentatie bij C-Mill hebben we onze energie kunnen wegzetten tijdens een rondje kart in de Power arena Kerkrade om vervolgens de dag culinair af te sluiten bij het nieuwe restaurant Cabillaud van Ria Joosten.

Dag 2:

Vandaag weer een energieke verbindende 2e dag achter de rug! We zijn begonnen bij Toverland, daarna Scelta , Livar, presentaties van Frank De Rond, burgemeester van Brunssum Luc Winants en Paul ‘t Lam van Limburg Economic Developement LED Nu lekker genieten van een diner bij Radisson hotel Hasselt.

dag 3:

De laatste dag van de Tour begon bij de Corda Campus in Hasselt, daarna hebben we kunnen zien hoe jenever gestookt wordt bij het #Stookkot. Bij C-Mine kregen we een goed verzorgde lunch en een rondleiding door de mijn, waarbij vernieuwing centraal stond. Daarna verraste we Eugène Vaessen eigenaar van de Gerardushoeve en kreeg hij een getuigschrift voor Ambassadeur van het vijfsterrenlandschap. Frank Radder liet ons zien hoe hij biologisch zijn plantjes en kruiden teelt. De dag werd afgesloten met een lekker diner bij het Brouwlokaal te Gulpen.